BobilBaseCamp i media

BobilBaseCamp i media

vieveier.no

Nettstedet vieveier.no er Norges beste nettsted for bobil og «feelgood», og kan anbefales på det varmeste. Per Vie er blitt en god venn, og i 2022 fikk vi endelig tid til å oppfylle en drøm – å dra sammen på fjelltur! Per kunne ikke huske sist han gikk en topptur, men la seg i trening og fullførte med stil da vi gikk Bryggefjell i Telemark. En tur vi begge etterpå beskrev på våre respektive nettsteder.

Les om turen til Bryggefjell på vieveier.no her!

Villmarksliv – podcast

Podcaster er virkelig «den nye vinen» i media. Og selv om BobilBaseCamp ikke har ressurser til en egen podcast, har det hendt vi blir invitert til andres. Og det er alltid hyggelig!

Først ute med en invitasjon var bladet Villmarksliv. Bobil i villmarksliv? Jo da, mange jegere bruker bobilen som base camp når de jakter. Så temaet var absolutt relevant.

Hør innlegget i Podcasten Villmarksliv her!

Bobilpodden – podcast

Høsten 2022 fikk vi invitasjon til Bobilpodden, som produseres av Stamsaas Fritid i Sarpsborg. Temaet denne gangen var bobilreiser, og BobilBaseCamp.no fikk naturlig nok bred omtale.

Hør innlegget i Bobilpodden her!

Bobilturen.no

Bobilturen.no er et nettsted vi kan varmt anbefale. Et redaktørstyrt sted som blant annet formidler opplevelser med bobil, herunder mat og fine reisemål. Mange av artiklene baserer seg på intervjuer med erfarne bobilfolk. Og BobilBaseCamp er med!

Les intervjuet med BobilBaseCamp her!

Caravanmessen 2022

17. september 2022 var undertegnede gjest i en samtalegruppe på Caravanmessen i Lillestrøm. På scenen ble vi intervjuet av Roy Hovdan om livet med bobil, og selvsagt fikk BobilBaseCamp oppmerksomhet. Ekstra hyggelig var det jo at Roy og mannen som filmet seansen – Tore Bendiksen – er gamle venner og kollegaer.

Way2Go – podcast

Bjørn Moholdt er en erfaren journalist, forfatter, fotograf og globetrotter, og et kjent navn i norsk reiseliv. Blant mye annet driver han det profesjonelle reisenettstedet Way2Go, med reportasjer, tips, nyheter med mer. Moholdt har også latt seg begeistre av bobilferie, og i begynnelsen av mars 2023 var BobilBaseCamp gjest i Way2Go´s podcast. Det ble en trivelig prat om det gode liv langs landeveien.

Hør innlegget i podcasten Way2Go her!

Translate »
Skroll til toppen